Solgar suplementi

Solgar garantuje kvalitet bez kompromisa

Kompanija Solgar je danas, sa više od 460 proizvoda, u preko 40 zemalja sveta, vodeći svetski autoritet u nutricionizmu. Prvi proizvod sa zlatnom etiketom predstavljen je davne 1947.godine.

Misija Solgara je da svojim korisnicima ponudi najkvalitetnije i inovativne dodatke ishrani kako bi unapredili svoje zdravlje i dobar osećaj.

Proizvodi kompanije Solgar su karakteristični po sledećim stvarima:

  • proizvodi su u različitim oblicima – da bi zadovoljili različite životne stilove npr. vegetarijanske, veganske ili kosher
  • iz svih preparata se maksimalno izbacuju svi alergeni
  • kada god je moguće proizvodi su bez šećera, soli, skroba, kvasca, kukuruza, soje, pšenice i glutena
  • proizvodi su bez veštačkih konzervansa, ukusa i boja
  • proizvodi se NE testiraju na životinjama

Solgar je prvi na svetu napravio značajna tehnološka poboljšanja:

  • prvi je proizveo dodatak ishrani koristeći nano-tehnologiju
  • prvi je predstavio vegetarijanske kapsule i vegetarijanske meke želatinske kapsule
  • prvi je primenio prirodno oblaganje tableta koje omogućuje bolju apsorpciju nutrijenata

Beskompromisni kvalitet zahteva značajno ulaganje vremena i novca, ali Solgar je svestan da je to jedini put do zadovoljstva korisnika. Zato je zlatna etiketa već duže od šezdeset godina simbol kvaliteta u ovoj grani industrije. Solgarova zlatna etiketa garancija je da se svaki pojedini deklarisani sastojak nalazi u proizvodu u tačno navedenoj količini i da će svaki proizvod zadovoljiti 100% navedenih tvrdnji.

Od proizvodnje do distribucije, Solgarova briga za detalje je nenadmašna u ovoj grani industrije – od odabira najfinijih prirodnih sirovina, proizvodnje po najvišim standardima, do gotovog pakovanja – sve zadovoljava Solgarov Zlatni standard izvrsnosti. Solgarova proizvodna postrojenja u mnogome nadmašuju farmaceutske standarde u opremi, postupcima, kontroli kvalitete i zaštiti okoline. Laboratorije za ispitivanje kvaliteta garantuju da svaki proizvod koji napušta Solgar zadovoljava sve zahteve u pogledu čistoće i efikasnosti.

Kompletan asortiman Solgar proizvoda možete pogledati u našoj online apoteci.

Podeli:

Pogledajte još:

Budite u toku sa dešavanjima

Prijavite se na našu newsletter listu