Dečje igračke

Detinjstvo je jedno od najlepših doba u životu. Tada se stiču prva iskustva i mnogo toga se uči, a put učenja je mnogo zanimljiviji i lakši kroz igru. Kroz igru dečja mašta i radoznalost uvek daju novi zamah dečjoj kreativnosti, a razlika između igranja i drugih aktivnosti je u tome što je igra slobodna, spontana aktivnost koja je sama sebi cilj.

U našim apotekama imamo veliki izbor visoko kvalitetnih igračaka renomiranih proizvođača Schleich, Siku, Bullyland, Woody, Pino, i dr.

Brendovi u ponudi

SCHLEICH – Svet prirode; Svet istorije; Svet mašte.

Visoko kvalitetne figurice, realistične i prirodne omogućavaju da deca spoznaju veliku raznolikost životinjskog carstva – od izgubljenog sveta dinosaurusa, domaćih i divljih životinja do sveta vitezova, vilenjaka i vila, divljeg zapada i sveta štrumpfova.

SIKU – Uživanje i zabava za celu porodicu

Siku igračke su verne replike automobila, građevinskih mašina, aviona, autobusa i tenkova, a izrađeni su od legure cinka i plastičnih delova. Inspirišu decu i kolekcionare već 60 godina, a detalji i kvalitet ovih igračaka su daleko iznad proseka.

PINO

Pino igračke su izrađene od drveta i pomažu deci u najranijem periodu u razvoju pokreta, ispoljavanju emocija, stvaralačkih sposobnosti i društvenih aktivnosti.

BULLYLAND

Bullyland igračke u ponudi imaju veliki izbor figura iz sveta crtanih filmova (Disney), praistorije i mašte.