O nama

Sa tradicijom dugom preko tri decenije, apoteke Laurus izgradile su prepoznatljiv identitet zasnovan na promociji zdravog života, sa ciljem prevencije bolesti i očuvanja pravilnih životnih navika. Prilagođavajući se rastućim zahtevima tržišta i naših klijenata, težimo ka inovativnom i individualnom pristupu svakom pojedincu. Radimo na stalnoj edukaciji i usavršavanju našeg stručnog tima u cilju usklađivanja i praćenja kvaliteta svetske farmaceutske prakse.

Pratimo svetske trendove, svakodnevno proširujemo širok asortiman lekova, proizvoda za unapređene zdravlja i pomoćnih medicinskih sredstava za prevenciju zdravstvenih tegoba. Nudimo Vam širok spektar strogo kontrolisanih dijetetskih suplemenata vrhunskog kvaliteta. Obezbedili smo veliki izbor medicinske i dekorativne kozmetike, sledeći najviše standarde. Misleći na roditelje i njihove mališane, proširili smo paletu svojih proizvoda na kompletnu opremu za bebe i porodilje, kao i na bogatu ponudu igračaka.

U prijatnoj atmosferi naših apoteka smeštenih na dvanaest lokacija u centru Beograda i Novog Sada, od naših ljubaznih farmaceuta dobićete korisne informacije i stručne savete oko pravilnog izbora i upotrebe medikamenata koje koristite.  Na usluzi smo Vam za sve potrebne savete o adekvatnoj nezi lica i tela primerenoj vašim godinama; tu smo da  pomognemo pri odabiru pravog proizvoda za Vas i Vašu porodicu.

Sve lekove u našim apotekama možete podići na recepte civilnih i vojnih osiguranika radnim danom, vikendom i praznicima 0-24 sata na teritoriji Beograda. U Novom Sadu dežurni smo od 7-24 h. Nudimo Vam i mogućnost isporuke lekova na kućnu adresu.

Posetite nas – svake nedelje organizujemo promocije medicinskih preparata i različitih proizvoda svetski poznatih brendova iz našeg raznovrsnog asortimana.