SKINCODE – Formula za lepu i zdravu kožu

Osnove formula SKINCODE proizvoda su najsofisticiranija medicinska i dermatološka ispitivanja, biološki sastojci, kao i biljni ekstrakti u najčistijem obliku. SKINCODE nudi 3 linije proizvoda prilagođene svakom tipu kože. Proizvodi su namenjeni očuvanju zdravlja i lepote, čak i najosetljivije kože.

SKINCODE Essentials – Iskustvo totalne čistoće

GM-Glucan je prirodni polisarid koji stimuliše imuni sistem kože, pomaže njenom obnavljanju i oporavlja njenu hidrirajuću barijeru koja štiti kožu od prevremenog starenja, čuva je od slobodnih radikala i poboljšava elastičnost i čvrstinu.

Bez parabena, boja, mirisa, životinjskih derivata, mineralnih ulja, glutena, laktoze. Dermatološki testiran.

SKINCODE Exclusive – Napredna celularna nega kože

Sastoji se od celog spektra izuzetnih tretmana protiv starenja koji se baziraju na revolucionarnom aktivnom, obnavljajućem celularnom kompleksu ACR & ACR G2 (aktivni obnavljajući celularni kompleks i aktivni obnavljajući celularni kompleks druge generacije). Celularni kompleksi svojim višestrukim biološkim ciljanim delovanjem podstiču metabolizam i obnovu ćelija.

Inovativni i spektakularno efikasni ACR kompleks G2 mešavinom tripeptida i tetrapeptida podstiče proizvodnju različitih tipova kolagena i time daje neprocenjive rezultate u borbi protiv starenja kože.

Pomaže u obnovi i očuvanju prirodnog sjaja , kao i mladolikog i zdravog izgleda Vaše kože.

Podeli:

Pogledajte još:

Budite u toku sa dešavanjima

Prijavite se na našu newsletter listu