Siku igračke za dečake – sinonim za kvalitet i dizajn

U stalnoj ponudi Laurus apoteka nalaze se igračke renomiranog nemačkog proizvođača SIKU, namenjene dečacima, ali i devojčicama koje vole vožnju i uzbuđenje, a od konkurencije izdvajaju se izuzetnim kvalitetom materijala i prefinjenijom izradom modela. U ovom blogu pročitajte zašto baš ove igračke treba da budu pravi izbor za Vaše dete.

U momentu kada je tržište prepravljeno igračkama lošeg kvaliteta koje se brzo kvare i raspadaju, SIKU i dalje kombinuje višedecenijsko iskustvo i tradiciju sa najsavremenijim kompjuterskim dostignućima. Modeli ovih automobila, kamiona, autobusa i ostalih mašina inspirišu decu i odrasle već više od 90 godina. SIKU posvećuje veliku pažnju kvalitetu i završnoj obradi, pa njihovi modeli predstavljaju divne primerke i za kolekcionare.

Svi modeli napravljeni su od livenog metala i plastičnih delova koje ih čine otpornim na habanje kada se igra odvija na zamišljenom drumu, gradilištu ili kada je potrebna brza intervencija hitne pomoći. Ove igračke ispunjavaju međunarodne standarde i smernice za bezbednost korišćenja. Jedino treba voditi računa da nisu namenjene uzrastu dece mlađe od tri godine. Dalje, kompanija definiše ekološke smernice koje garantuju sigurnost svim svojim zaposlenima.

SIKU – sinonim za vrhunski kvalitet

Kompanija SIKU sa sedištem u Vestfaliji (Nemačka), osnovana je daleke 1921. god. Ovde se proizvode mašinski modeli kao i modeli na daljinsko upravljanje u različitim razmerama sa najvažnijim ciljem da replike odgovaraju u svim detaljima izgledu originala. Iako nešto skuplji od konkurencije, izrada i kvalitet SIKU modela automobila za igru su visoko iznad proseka. Točkovi na automobilima napravljeni su od prave  gume, za razliku od konkurencije koja ih pravi od plastike. Svi modeli rađeni su precizno, da bi se postigao veran robustan izgled, obogaćen mnoštvom funkcija. Verne replike automobila u razmeri 1:55 proizvedene su od legure metala (cinka) i plastičnih delova.

Izradi novih modela pristupa se tek kada se podmiri više uslova:

  • Kako postići visok standard kvaliteta da se igračka ne bi raspala tokom igre
  • Koje funkcije se mogu primeniti kao kod originala
  • Kako upakovati model da stigne do kupca potpuno neoštećen

Kao iz stvarnog života

Trenuci iz stvarnog života bliski su Vašim mališanima. Kroz igru oni uče da prevaziđu realne probleme, ali i da uživaju i obogate svoju maštu. Saobraćajna gužva u gradu, seoski radovi, super trke, sve je to moguće uz SIKU modele koji čine nezaboravnu zabavu  za celu porodicu!

siku poklon set

Poklon setovi  (građevinarstvo, javni prevozi, vatrogasni) idealni su za rođendane, u njima pored osnovnih ima i dodatnih delova pomoću kojih se mogu kreirati čitave scene u kojma učestvuje i veća grupa dece.

 

siku internationalSIKU International – u ovoj kolekciji nalaze se verne replike gradskih vozila ( Audi, BMW, Mercedes, Porše, Lamborgini), dvospratnih autobusa, standardnih automobila, policijskih patrolnih i vozila hitne pomoći. Tu su i brojni modeli kamiona – nosača rovokopača, nosača rakete, transportera, kao i kamiona za čišćenje snega. Za kampere naći će se i prikolica sa svim dodacima. Mališani će uživati u igri, u satima neprekinute zabave.

siku farmer

SIKU Farmer – seoski život nikad nije bio bliži, a Vaši dečaci za čas će se transformisati u male farmere. Bageri, traktori sa prikolicom, kombajni, motokultivatori i šumska prikolica oduševiće Vas dizajnom!

siku racing

SIKU Racing – modeli trkačkih automobila odvešće  dečake na trkačku stazu gde uzbuđenje i želja za pobedom vode do cilja. Ultra stabilni modeli sa metalnim kućištem opremljeni su sa četiri brzine.

siku control 32SIKU Kontrol 32 – modeli iz ove serije zahvaljujući vrhunskoj elektronici i radio tehnologiji poseduju upravljačke funkcije i neke dodatne komponente. Uzbudljive i realne scene izgledaju baš kao u stvarnom životu.

Avantura za odrasle i decu

SIKU poseduje i sopstveni Muzej na 500m2 u kome je predstavljeno tri hiljade modela koji su izašli iz fabrike u proteklih devedeset godina postojanja.
Ovaj brend ima svoje fanove širom sveta. Njihov klub okuplja oko pet stotina kolekcionara iz Nemačke, Belgije, Luksemburga, Holandije i Nemačke, uzrasta od dvanaest do osamdeset godina!

Posetite naše apoteke u Beogradu i Novom Sadu ili naručite u par klikova online ove kvalitetne igračke direktno sa našeg web shop-a.

Podeli:

Pogledajte još:

Budite u toku sa dešavanjima

Prijavite se na našu newsletter listu