RoC kozmetika

RoC je francuska dermo kozmetika, sa tradicijom dugom preko 50 godina. Rane 1950-e godine doktor farmacije, Jean – Charles Lissarague je izumeo prvu kozmetičku formulu bez dodatih mirisa. On je u saradnji sa dermatologom, želeo da ponudi kupcima potpuno bezbednu kozmetiku u apoteci. Robna marka RoC je dobila ime po apoteci Pharmacy Rogé – Cavaillès , gde je najpre bila prodavana njegova paleta proizvoda .

Danas je Roc jedna od najpopularnijih i najcenjenijih kozmetika koja se prodaje isključivo u apotekama, a vlasništvo je kompanije Johnson&Johnson.

RoC je inovator u sferi tehnologije. Pionir je u inovacijama i rušenju tabua, sa desetinama zaštićenih patenata. Veoma je popularan po revolucionarnim formulama i prvoj upotrebi čistog retinola u proizvodima.

Žene širom sveta dale su svoje poverenje upravo ovom brendu, jer je klinički testiran i dokazan je kvalitet preparata. Prodaja RoC-ovih preparata je utemeljena u savetu sa dermatolozima I farmaceutima.

RoC je veran svojim kupcima i rešen je da ispuni sva obećanja kada govorimo o efikasnosti proizvoda i zlatnog standarda u anti-agingu. Redovnom upotrebom RoC-ove palete proizvoda koža će izgledati zdravo, mlado i lepo.

Podeli:

Pogledajte još:

Budite u toku sa dešavanjima

Prijavite se na našu newsletter listu