Now Foods suplementi

Kompanija NOW FOODS je osnovana 1968. godine sa ciljem da proizvede potpuno prirodne dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta. Osnovni slogan našeg razvoja svih ovih godina je: Prirodno je bolje!

Na osnovu kliničkih studija tim naših eksperata razvio je proizvode čija se efikasnost potvrdila u praksi. Efikasnost naših proizvoda se neprekidno ispituje u nezavisnim istraživačkim centrima u Americi, kao i širom sveta.

Da bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda NOW koristi isključivo sirovine iz GMP i ORGANIC (Organski proizvedeno) sertifikovanih izvora. Kontrola kvaliteta počinje pre nego što sirovina dođe do naše proizvodnje. Samo kontrolisane sirovine se unose u proizvodne pogone i dalje proveravaju i pripremaju za proizvodni proces. Testiranje se vrši u toku proizvodnje kao i nakon dobijanja finalnog proizvoda. Tu se ne završava kontrola proizvoda već se nastavlja i na policama prodavnica kako bi utvrdili da su proizvodi transportovani i skladišteni na pravilan način.

Sva primarna testiranja se obavljaju u našim laboratorijama na najmodernijoj opremi. Na taj način smo potpuno sigurni da je svaki proizvod koji je napustio našu proizvodnju vrhunskog kvaliteta. Jedna od potvrda našim naporima je i najviša ocena po GMP standardu naših proizvodnih postrojenja od strane nadležnih institucija. Naši proizvodni pogoni važe za najsavremenije u industriji. Radom naših eksperata uspeli smo da postavimo nekoliko važnih standarda kvaliteta i načina ispitivanja sirovina koji su postali opšte prihvaćeni u industriji dijetetskih suplemenata.

Na svakom našem proizvodu nalazi se i GMP znak koji garantuje da je proizvod proizveden po najvišem standardu kvaliteta.

Proizvode kompanije Now Foods možete pronaći i u našoj online apoteci.

Podeli:

Pogledajte još:

Budite u toku sa dešavanjima

Prijavite se na našu newsletter listu