DR. WOLFF kozmetika

Dr. Wolff Arzneimittel kompaniju čine tri uspešna brenda: Linola, Alpecin i Alcina. Dr. Wolff je porodična kompanija, sa sedištem u Bielefeldu, Nemačka, koja je prošle godine proslavila 100-godišnjicu postojanja. Svi proizvodi kompanije nastajali su uvek kao rezultat aktuelnih istraživanja i saradnje sa vodećim dermatološkim Univerzitetskim Klinikama u Jeni, Hamburg-Eppendorf i Charite u Berlinu.

Preparati iz linije LINOLA sadrže linolnu kiselinu, koja povećava vlažnost kože, sprečava zapaljenja, smanjuje perutanje i iritaciju i ublažava svrab. Linola Fett uljana kupka se sastoji iz masnih materija (92%) i emulgatora koji u vodi stvaraju zaštitnu emulziju. Na ovaj način dolazi do zamašćivanja koze i značajnog povećanja sadržaja vode u koži.

Linola Fett uljana kupka se koristi za kupanje i sprečava isušivanje kože za vreme tuširanja kao i u negi ekcema. Linola Fett krema sadrži veći procenat masne linolne kiseline i idealna je za negu suve kože kako kod odojčadi tako i kod odraslih. Linola Mleko i Linola Šampon su novi preparati i izuzetno pomazu u lečenju suve, osetljive i ekcematozne kože.

Linola Shampon za pranje kose se koristi kod osoba sa neurodermitisom i kod osoba sa veoma osetljivom kožom temena glave. Svi Dr. Wolff preparati ne utiču na pH vrednost kože i ne sadrže konzervanse.

U paleti Dr.Wolff preparata nalaze se i proizvodi za tretman nečiste kože i akni.

Aknefug Oxid Wash suspenzija za umivanje, sa benzopilperoksidom, za brzu i jednostavnu terapiju akni. Benzoilperoksid smanjuje broj komedona i uz pomoć jakog anti mikrobnog dejstva smanjuje i redukuje nastajanje upala.

Dercome Simplex je tonirana medicinska krema za dan, za nečistu kožu. Posebno se preporučuje za promene na masnoj koži, kao i za kožu koja ima mitesere i bubuljice.

Anefug Simplex krema ima antibakterijsko svojstvo, čuva kiselost koze i štiti kožu od UV zračenja. Za lečenje blažih oblika akni Dr. Wolff preporucuje Acne Attack krem sa 10% voćnih kiselina. Redovnim korišćenjem ovih preparata koža postaje zdrava i čista.

Podeli:

Pogledajte još:

Budite u toku sa dešavanjima

Prijavite se na našu newsletter listu